U bent nu hier: [Shop] - studiotechniek

Daar ik zelf al weer jaren naar volle tevredenheid met Hensel studioflitsers werk, durf ik die andere fotografen van harte aan te bevelen. In het professionele aanbod van studio apparatuur, zijn er maar weinig merken te vinden die deze gunstige prijs/kwaliteit verhouding bieden. Toch geven juist allerlei andere factoren voor mij de doorslag:

Door de verhuizing van Goutier en Peters naar Malden nabij Nijmegen, is er in het Westen van het land enige afstand tot de fotografen/studio's ontstaan. Voor beroepsfotografen is dit veelal geen probleem, temeer Paul Peters altijd bereid is om langs te komen of zaken op te sturen. Voor de snel groeiende serieuze amateurmarkt is dit helaas maar al te vaak een drempel gebleken. Bij fotozaken ben je dan erg afhankelijk van wat men op dat moment net heeft staan en van uitgebreid testen is vaak al helemaal geen sprake.

 

Om hier een oplossing voor te vinden, kan er op afspraak bij mij apparatuur bekeken en uitgeprobeerd worden. Indien gewenst kan dan ook de aflevering via mij plaatsvinden. Veel van de kleinere studioapparatuur heb ik zelf al staan, zeker het meest gebruikte voor modelfotografie in kleinere studio's. Velen van jullie kennen de apparatuur trouwens al van de workshops. Indien gewenst kan bij serieuze belangstelling ook andere apparatuur overgebracht worden.

Op een aantal veel voorkomende soorten apparatuur voor met name de serieuze amateurfotograaf of de kleine professionele studio, wil ik hier met name de aandacht vestigen. Op dit gebied ligt ook mijn ervaring met Hensel. Via speciale aanbiedingen of kortingen zal ik proberen om een of ander nog aantrekkelijker te maken dan het al is. Via onderstaande foto's kan je een aantal zaken aanklikken met daarbij de uitleg. Uiteraard kan je op de site van Goutier en Peters nog veel meer info vinden, door hieronder op het logo te klikken. Mocht je iets willen weten of ergens belangstelling voor hebben, kan je me mailen om nadere info. Alle genoemde prijzen in euro, onder voorbehoud van wijzigingen en ex. BTW!

contra fly kit

Starterskit

contra E flitsers

Overige